I denne kategorien finner du produkter som er ment brukt i utestuer og innglassinger, med god skjerming for vær og vind. 

Skyvedører Sommer
Inne men fortsatt ute. Rexal Classic er et moderne uterom med den kassiske looken.
Aluminiumsprofilene er konstruert for 4-6mm herdet glass. Leveres komplett med sikkerhetsglass, lås og eventuelt sprosser i de mål du ønsker.
Faste glasspartier finnes også med samme profildesign og kan til og med leveres med skrå form til for eksempel en gavel.
Disse profilene er ikke isolerte, med er et godt skydd for vær og vind. 

Skyvedører vår-sommer-høst
Med Rexal Premium kan du forlenge uteroms sessongen ytterligere. Profilene er i grund de samme som for Classic men komplementeres med en tillegsprofil som gir plass til et 16mm sikkerhetsisolerglass.

 

Våre standard farger på Rexal Classic og Rexal Premium er Hvit RAL9016, Grå RAL9006, Antrasitt RAL7016 og natureloksert.
Mot pristillegg kan du også få øvrige RAL farger etter ønske.

Skyvedører vinter

Med Rexal Stella kan du utnytte alle årets måneder. Skyvbare eller faste glasspartier med høyere ytelse og med brutt kuldebo. Profilene er pulverlakkerte med den beste teknologien som gir opp til 25 års garanti på standard farger. U verdi 1,6.
I dette systemet finnes også reisverk i aluminiumsprofiler. Her kan det brukes glass i tak og vegger.
(bilde fra Rexal.se) 

Last ned Rexal stella brosjyre her.(https://rexal.se/stella_data.pdf )

Vindskydd

Vi har flere alternativer for levegger. Fastkarmer i aluminium som vist her er et godt alternativ til vind skydd (bilde av karm siljeholmen eller eketoppen)

Vinterhage
Her er det et hav av muligheter. Reisverk i aluminium eller tre, isolert eller uisolert. Trandisjonelt tak, glasstak eller plasttak. Faste glasspartier, trevegger, skyvevinduer, åpningsvinduer, skyvedører eller slagdører.

Kontakt oss så skreddersyr vi et produkt som passer til ditt prosjekt.

Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat om ditt neste glass prosjekt

post@jaglass.no

93874791 / 92239054

Storveien 5, 1621 Gressvik